当前位置: 首页  导师列表
杨勇

发布时间: 2014-08-22      访问次数: 638

姓  名

杨勇

职   称

讲师

所 在 学 科

材料学

主 要 研 究 方 向

功能高分子及其纳米复合材料

毕 业 学 校

东南大学

近 两 年 科 研 工 作 主 要 情 况

(包括科研项目获奖或鉴定、发表论文、教材发明专利)

成果名称

成果鉴定、获奖部门等级或发表刊物与出版单位

本人

排名

2014

Preparation of optically active polyurethane/TiO2/MnO2 multilayered nanorods for low infrared emissivity

Materials Letters

2012

Correlation between the secondary structure and hydrogen bonding in optically active polyurethane and its effect on infrared emissivity.

Reactive and functional Polymers

2012

Optically active polyurethane@indium tin oxide nanocomposite: Preparation, characterization and study of infrared emissivity.

Materials Research Bulletin

2011

Synthesis, characterization and infrared emissivity property of optically active polyurethane derived from tyrosine.

Polymer

2011

Preparation, characterization and infrared emissivity property of optically active polyurethane/TiO2/SiO2 multilayered microspheres.

Journal of solid state chemistry

2014

一种光学活性聚氨酯材料及其制备方法

中国国家发明专利